Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Little Man Tate

Bästa låtarna på Nothing Worth Having Comes Easy

A Little Heart
Back of the Pub Quiz
Joined By An iPod
Shot at Politics

Little Man Tate

Nothing Worth Having Comes Easy

Släppt år: 2008
Skivbolag: Yellow Van Records

Förra årets About What You Know var en av 2007 års bästa skivor men blev förvånansvärt ouppmärksammad. Liknande brittiska debutanter som The Enemy och The Twang fick bra mycket större uppmärksamhet med sina debutalbum vilket inte kändes helt rätt.

Little Man Tate är nu tillbaka med den alltid svåra andra skivan. Mellan skivorna hade man ett fristående singelsläpp med låten Boy in The Anorak som visade att skapandet av kvalitetslåtar inte var en tillfällighet och Nothing Worth Having Comes Easy är inte heller den någon besvikelse för oss som uppskattar detta brittpopband. Skivan innehåller inga överraskningar direkt, man kör vidare på samma spår med energiska poplåtar i samma stuk. Att man inte "klarar av" att förnya sig är ibland ett osundhetstecken men för denna typ av musik blir det aldirg tråkigt.

Skivan är så pass jämn att det är svårt att plocka ut favoriter men låtar som fastnar fort är Back of the Pub Quiz, Shot at Politics och Joined By An iPod. Det totala intrycket är dock att skivan inte är fullt lika stark som debuten men mer än klart köpvärd.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 1 oktober 19:14, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar