Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om MGMT


Läs om MGMT

Skivor av MGMT
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Oracular Spectacular

Kids
The Handshake
Time to Pretend

MGMT

Oracular Spectacular

Släppt år: 2007
Skivbolag: Sony Records

Min upptäckt av MGMT var väldigt sen, för några veckor sedan för att vara mer exakt. Det var faktiskt under ett spinningpass som jag hörde inledande Time to Pretend och den satt så perfekt från första gången att jag blev tvungen att fråga instruktören vilken grupp det var och jag köpte skivan dagen efter.

Denna skiva är väldigt ojämn men det finns två magiskt bra låtar på denna skiva. Den första är nämnda Time to Pretend och den andra är femte spåret Kids. Båda dessa låtar innehåller undersköna elektroniska slingor vilket gör dem till fulländade poplåtar. I övrigt är skivan som sagt ojämn och det finns inga låtar som riktigt når upp till dessa två låtar, vissa är helt ointressanta medans vissa är helt ok. Avslutningen av The Handshake är förvisso underbar men låten som helhet är inte perfekt.

Summa sumarum är ändock att denna skiva bör köpas, Time to Pretend och Kids är låtar som tål att lyssnas på ett hundratal gånger och det finns många goda intentioner som gör att MGMT bör bevakas även i framtiden.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 30 oktober 20:22, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar